Etichetare marfuri industriale

Transformati etichetele de expediere cu Imprimantele Color VP600, VP700, VP750. 

Folositi culori pentru a va imbunatati lantul de livrare valorii pentru pietele si clientii vizati.

Etichetele de transport si logistica nu trebuie sa fie doar text si cod de bare, cod de culoare sau “cod de bare color”, etichetele dvs. pot adauga valoare adaugand mai multe metode decat va puteti imagina. Gandeste-te…

Comercializati-va marca!

  • Afisati logo-ul companiei asa cum ar trebui sa fie – in culori corporative complete!
  • Includeti imagini profesionale ale produsului dvs. in loc de contururi simple. Faceti dreptate orelor petrecute pe designul si crearea produsului.
  • Integrati-va cu programul dvs. de marketing – educati-va cumparatorii despre portofoliul de produse si companii si creati oportunitati de vanzare incrucisata cu un cod QR usor de utilizat.

Imbunatatiti productivitatea!

  • Completati etichetele cu informatii de culoare si grafica pentru a imbunatati identificarea si localizarea marfurilor, reducand in acelasi timp erorile de livrare.
  • Ajutati-i pe comerciantii cu amanuntul sa gaseasca si sa-ti recupereze produsele in depozite si depozite adesea ambalat

 

Imbunatatiti lizibilitatea etichetelor

  • Imprimati texte mai clare si coduri de bare mai detaliate 1D si 2D – de peste 4 ori rezolutia imprimantelor termice tipice.
  • Nu este nevoie sa se potriveasca viteza de imprimare cu materialul de etichetare termica pentru coduri de bare fiabile. Evitati calitatea slaba a imprimarii asociata cu imprimantele termice – imaginea este prea usoara, definitia slaba a muchiilor, imaginile murdare, zonele goale, imaginea cenusie, dungile etc.
  • Desi etichetele de colorare pot fi obtinute cu o imprimanta color termica, acestea sunt, in general, mai scumpe, mai complexe de utilizat si pot da rezultate incoerente (fara o calibrare constanta)

UTILIZATI NOUA TEHNOLOGIE MEMJET cu Imprimantele VP600, VP700, VP750!

Contactati-ne

Pentru mai multe detalii legate de solutii de etichetare, ambalare si scanare, va rugam sa ne contactati!