Transport

Prioritatea numarul unu, fie ca este vorba de transportul de pasageri sau transportul de marfuri, o constituie siguranta si eficienta, ceea ce necesita posibilitatea de a urmari vehiculele si marfa si de a putea comunica in timp real cu soferul si clientii.

Transparenta Operationala

Optimizeaza utilizarea flotei, reduce costurile combustibilului si imbunatateste productivitatea.

Prin trecerea de la clasica hartie la o tehnologie mobila computerizata, companiile de transport pot creste transparenta operationala folosind solutiile de urmarire in timp real a miscarii flotei, marfurilor si pasagerilor.

Ofera posibilitatea de a urmari proactiv performantele soferului si ale vehiculului, monitorizarea consumului de combustibil si programarea reviziilor mijloacelor de transport, pentru a asigura transporturi sigure si confortabile atat pentru pasageri cat si pentru marfuri.

Eficienta Sporita

Automatizarea proceselor prin folosirea unor solutii bazate pe tehnologie mobila permite ca operatiunile de eliberare a biletelor, de planificare a rutelor de transport si de programare a reviziilor sa se efectueze cu usurinta, timpul astfel castigat putand fi folosit pentru activitatile necesare dezvoltarii afacerii.

Solutiile oferite de EUROIMPACT dau posibilitatea fortei de munca din teren sa acceseze in timp real informatii si pun la dispozitie un sistem de business, toate acestea concretizandu-se in cresterea afacerilor si a profitului.

O productivitate mai mare inseamna costuri mai mici cu forta de munca, iar automatizarea sarcinilor care acum sunt indeplinite manual va reduce riscul aparitiei erorilor, permite urmarirea livrarilor si respectarea programului de revizie al mijloacelor de transport.

Depasirea Asteptarilor Clientilor

Surprindeti-va clientii prin rapiditate, precizie si servicii personalizate.

Solutiile oferite de EUROIMPACT pot fi utilizate in activitatile de eliberare, activare si validare a biletelor si furnizeaza clientilor si angajatilor, in mod facil, informatii detaliate despre calatorie.

Folosirea dispozitivelor mobile permite urmarirea in timp real a transportului, iar clientii pot fi informati despre orice deviere de la program, astfel incat sa poata lua masuri in mod proactiv.

EUROIMPACT va ajuta sa va propulsati afacerea catre un alt nivel de performanta.