Sisteme de Plata

Comerciantii adopta solutiile mobile ca un mijloc de a crea o experienta cat mai placuta pentru clientii lor si pentru a fi in permanent contact cu acestia. Sistemele de plata mobile sunt parte integranta a acestei orientari.

Plati Mobile, oriunde

Dorinta de mobilitate creste in popularitate, oferind noi cai de a interactiona cu clientii si de a genera vanzari mai mari.

Solutiile EUROIMPACT permit efectuarea platilor oricind, oriunde prin intermediul unor terminale de ultima generatie ce combina un design placut cu un sistem de securizare a tranzactiilor de prima mana .

Vanzatorii stradali si marile lanturi de magazine utilizeaza solutiile mobile de efectuare a platilor, iar folosirea terminalelor oferite de EUROIMPACT te ajuta sa nu ratezi nicio vanzare.

Plati Certificate EMV

Asigura-te ca terminalul tau mobil pentru efectuarea platilor este securizat si limiteza expunerea tranzactiilor la fraude sau folosire neautorizata.

Solutiile de plata oferite de EUROIMPACT sunt certificate PCI PTS ¾.x si respecta standardele EMV, oferind suport pentru toate metodele de plata, incluzand plata cu card magnetic, cu micro-chip, cu cod PIN si contactless.

Poti alege din gama terminalelor mobile un dispozitiv ce are incorporat un scanner de coduri de bare si o imprimanta sau poti alege o tableta care poate fi transformata intr-un instrument de plata folosind standardele “smart plugs”.

Plati Facile si Interactioune Securizata

Terminalele mobile pentru efectuarea platilor oferite de EUROIMPACT sunt in deplina conformitate cu ultimele standarde in materie de securitate a platilor, utilizeaza ultimele tehnologii in domeniu si dispun de o conectivitate pe care te poti bizui.

Utilizarea lor poate crea o experienta placuta, indiferent de domeniul de retail in care activezi.