Sistemul Finainciar

Piata financiara reprezinta o lume intr-o continua miscare, unde totul se poate schimba intr-o secunda, necesitand date si cooperare in timp real.

Acces Mobil Securizat

Pentru jucatorii din piata serviciilor financiare viteza este totul, iar ei cauta constant moduri prin care sa-si imbunatateasca accesul la informatii.

Bancile, companiile de asigurari si celelalte institutii financiare sunt in prima linie a luptei impotriva fraudelor si a furtului de date confidentiale.

De asemenea, ei cauta noi moduri de crestere a productivitatii, de reducere a costurilor si de sporire a gradului de satisfactie al clientilor.

Solutiile mobile EUROIMPACT ofera numeroase oportunitati pentru sporirea productivitatii, fara a pune in pericol securitatea sistemelor financiare.

Mereu Conectat

Angajatii isi doresc sa fie in contact permanent cu clientii si cu stirile din piata financiara, de aceea au nevoie sa poata accesa de oriunde, in siguranta, datele necesare.

Cu ajutorul terminalelor portabile si tabletelor oferite de EUROIMPACT, combinate cu excelentul sistem de securitate informatica StoneWallâ„¢, accesul la datele financiare se face in timp real, securizat si este ideal pentru a fi folosit de institutiile financiare.

Pentru toti cei implicati in tranzactiile financiare, EUROIMPACT ofera solutii ce pot duce la cresterea productivitatii si, in acelasi timp, la securizarea datelor.

Date si Cooperare in Timp Real

Tehnologia mobila oferita de EUROIMPACT poate avea un rol important in conexiunea securizata, in timp real, a angajatilor din domeniul pietelor financiare la sistemul financiar al firmei si la fluxurile de stiri.

Bancile, societatile de asigurari si achizitorii sunt cateva dintre entitatile care beneficiaza de produsele EUROIMPACT : tablete, PDA, terminale mobile, terminale mobile pentru efectuarea platilor.