Servicii Profesionale

Permanentul contact intre lucratorii din teren poate creste semnificativ gradul de satisfactie al clientilor si productivitatea, materializate in randament si profit mai mari.

Planificarea Optima a Resurselor

Asigurarea unui contact permanent intre lucratori permite planificarea optima a resurselor si ofera o imagine de ansamblu asupra opretatiunilor desfasurate.

Sarcinile noi pot fi distribuite tehnicienilor tinand cont de cunostintele in domeniu si gradul de incarcare al acestora, putand fi urmarita in mod eficient situatia la zi a lucrarilor.

Tehnicienii pot avea acces la date privind interventiile anterioare si contracte, toate acestea prin interemediul unei tablete sau a unui laptop.

De la Executie la Vanzari

Tehnicienii din teren reprezinta pentru companii un potential insuficent exploatat, cu un impact substantial asupra vanzarilor si gradului de satisfactie al clientilor.

Tabletele si dispozitivele portabile oferite de EUROIMPACT sunt construite sa faca fata unor conditii de lucru extreme, facandu-le ideale pentru a fi folosite pe teren.

Solutiile EUROIMPACT transforma tehnicienii din teren in oameni cheie ai echipei de vanzari. Reactia clientilor poate fi rapid aflata, astfel incat noi servicii pot fi furnizate, noi produse pot fi comandate, plata putandu-se face pe loc.

Acest lucru duce la un nivel ridicat al satisfactiei clientilor si la vanzari mai mari.