FMCG

Bunurile din categoria FMCG se caracterizeaza prin faptul ca stau foarte putin pe raft si au o foarte mare viteza de rotatie a stocurilor, necesitand o atentie sporita in ceea ce priveste exactitatea controlului stocurilor si punctualitatea livrarilor.

Timp de Livrare mai Scurt

Solutiile EUROIMPACT iti ofera posibilitatea sa trimiti/expediezi coletele rapid, eficient si economic.

Pot fi analizate operatiunile de livrare ale intregii companii si pot fi reperate cu precizie adresele de livrare incorecte, coletele pierdute si pot fi identificate locurile unde resursele nu sunt utilizate in cel mai eficient mod.

Utilizand un singur instrument de management al livrarilor care are integrat un sistem de comunicare in timp real, poti optimiza procesul de pregatire a livrarilor tinand cont de intregul lant de distributie.

Te vom ajuta sa repartizezi costurile in functie de client, transportator sau de productivitatea soferului.

Eficienta Sporita

Solutiile oferite de EUROIMPACT te pot ajuta la inregistrarea si urmarirea coletelor, incarcaturilor, bunurilor si obiectelor de valoare din momentul in care sunt incarcate pentru a fi livrate.

Vrei ca marfa si corespondenta sa fie ridicata de pe platforma de incarcare si sa-ti fie livrata la destinatie cu punctualitate?

Foloseste un sistem de transmisie de date in timp real asfel incat sa poti supraveghea expedierea si sa obtii informatii utile chiar in timpul transportului.

Cu solutiile noastre poti informa cu usurinta soferii despre o noua adresa de livrare sau o schimbare de ruta. Vei putea efectua livrari fara a fi nevoie sa fie insotite de clasicele hartii de transport, iar informatiile furnizate in timp real te vor ajuta sa micsorezi timpul de livrare si sa optimizezi rutele de transport.

Imbunatatirea Acuratetii Comenzilor si a Vanzarilor

Solutiile si produsele oferite de EUROIMPACT iti ofera posibilitatea de a avea acces in timp real la informatiile privind programul de livrari si iti permit sa comunici eficient cu soferii, astfel incat sa le poti transmite ultimele solicitari ale clientilor sau schimbarile intervenite in programul de livrare.

Echiparea cu tehnologie mobila a soferilor permite acestora sa interactioneze mai eficient cu clientii si sa raspunda solicitarilor acestora.

Ei au posibilitatea sa proceseze comenzile si sa accepte platile la livrare, toate acestea avand un impact pozitiv asupra acuratetii comenzilor si asupra vanzarilor.