Distributie

Imbunatateste distributia de Bunuri, de la omenii din teren la oamenii de vanzari, automatizarea si accelerarea procesului de distributie.

Distributia de Bunuri

Ofera angajatilor care efectueaza distributia de bunuri posibilitatea sa vina in sprijinul clientilor si in acelasi timp sa devina o puternica resursa de vanzari, prin dotarea acestora cu o tableta sau un laptop/terminal portabil in care exista toate uneltele necesare pentru indeplinirea sarcinilor zilnice.

De la Omaenii din Teren la Oamenii de Vanzari

Solutiile oferite de EUROIMPACT iti permit accesul in timp real la informatiile legate de livrare si iti dau posibilitatea de a comunica eficient cu soferii, astfel incat sa le poti transmite ultimele solicitari ale clientilor sau schimbarile intervenite in programul de livrare.

Echiparea cu tehnologie mobila a soferilor permite acestora sa interactioneze mai eficient cu clientii si sa raspunda solicitarilor acestora, sa proceseze comenzile si sa accepte platile la livrare, cash sau card, toate acestea avand un impact pozitiv asupra acuratetii comenzilor, timpului de livrare si asupra vanzarilor serviciilor de distributie.

Automatizarea si Accelerarea Procesului de Distributie

Accelereaza-ti/Fluidizeaza-ti operatiunile inlocuind clasicul sistem bazat pe hartie cu un sistem mobil care ofera acces wireless sau 4G la informatii.

Solutiile si produsele EUROIMPACT permit inlocuirea clasicelor formulare sau documente de transport pe suport de hartie cu computere mobile care au acces in timp real la toate sistemele afacerii tale.

Asta va da posibilitatea angajatilor sa lucreze mai ingenios si mai rapid, iar comenzile si expedierea pot fi urmarite in timp real.

Un sistem mobil face posibila sincronizarea flotei de transport cu depozitele, oferind o imagine clara a miscarii bunurilor de-a lungul intregului lant de distributie.