Administratie Publica

In domeniul sigurantei publice si a primei interventii in cazul operatiunilor de mentenanta a cladirilor, echipele mobile ale administratiei publice au nevoie sa fie conectate astfel incat sa intervina in mod eficient pentru administrarea proprietatilor si a bunurilor de valoare.

Informatii in Timp Real

Accesul in timp real la informatii este esential pentru institutiile administratiei publice care activeaza in domeniul sigurantei populatiei.

Solutiile oferite de EUROIMPACT ofera institutiilor publice posibilitatea de a conecta la acelasi sistem de informatii atat echipele din teren cat si personalul de la sedii.

Aceste solutii cresc semnificativ productivitatea si ofera transparenta, ceea ce duce la imbunatatirea procesului de luare a deciziilor.

Rapoartele si probele colectate sunt transmise instataneu catre sediu, unde va fi desemnata persoana potrivita pentru rezolvarea sarcinilor.

Colaborare si Comunicatii Urgente

Viteza cu care sunt transmise informatiile in timp real si capacitatea de a colabora salveaza vieti.

Solutiile EUROIMPACT fac posibila transmiterea informatiilor ugente catre toate unitatile din teren sau numai catre cele anume selectate, crescand viteza de reactie in caz de urgenta, astfel incat cei care intervin primii sa aiba o imagine cat mai detaliata a situatiei.

EUROIMPACT ofera servicii standard de mesagerie, VoIP si functionalitate push-to-talk cu suport pentru comunicatii catre una sau mai multe persoane.

Mobilitate pentru o Comunitate mai Sigura

Solutiile oferite de EUROIMPACT dau posibilitatea autoritatilor administratiei publice centrale si locale sa-si eficientizeze operatiunile si serviciile.

Tehnologia mobila permite serviciilor din domeniul sigurantei publice sa obtina informatii esentiale pentru a raspunde rapid si eficient in orice situatie si, de asemenea, ofera institutiilor publice posibilitatea sa-si monitorizeze proprietatile in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii si mentenanta.