Garantie

Euroimpact ofera servicii de garantie si post-garantie tuturor clientilor, la cele mai inalte standarde si in conformitate cu cerintele producatorilor.

Garantia Euroimpact

Oferim garantie tuturor produselor comercializate, cu exceptia materialelor consumabile.

Garantia face referire la repararea sau inlocuirea gratuita a unui produs datorita defectelor de fabricatie aparute in perioada de garantie specificata de Producator. Orice alta defectiune aparuta in aceasta perioada nu poate face obiectul garantiei. In general, garantia este asigurata de catre Producator, prin EUROIMPACT.

Tipuri de garantie

Garantia oferita de Euroimpact este valabila 1 an, 2 ani sau chiar pe o perioada mai lunga. Acest termen este specific fiecarui produs si este oferit de obicei de catre Producator sau este la alegerea clientului. 

Garantia calitatii

Produsele comercializate de EUROIMPACT sunt 100% testate din punct de vedere calitativ si au o fiabilitate superioara, conform standardelor impuse de partenerii nostri. Insa în cazul defectarii în conditii normale de utilizare a produselor, pe durata perioadei de garantie, firma noastra garantează clientului service-ul si repararea produsului.

De asemenea, compania noastra este certificata ISO9001 lucru ce demonstreaza angajamentul nostru catre produse de calitate si eficienta.

Contactati-ne

Pentru mai multe detalii legate de garantie, va rugam sa ne contactati!