Software la comanda

Ai nevoie de o solutie software pliata pe necesitatile tale de business? Stii exact ce iti doresti de la o astfel de aplicatie?

Euroimpact impreuna cu partenerii sai  dezvolta software la comanda pentru cerintele tale concrete.

Un astfel de software la comanda poate fi un instrument distinct, de sine statator sau poate fi integrat cu alte aplicatii pe care le detii (spre exemplu, Synchron ERP) 

Un software la comanda ia nastere de la necesitatile specifice ale unui client. Parcursul de la concept la solutie aplicata este urmatorul:

  • Are loc o prima discutie pentru a afla ce iti doresti.
  • Realizam un prim draft pe baza cerintelor si a experientei cu alte solutii software la comanda.
  • Discutam cu tine draftul initial, stabilim pagini/butoane/flux de lucru si se ajusteaza pana la forma finala.Aceasta etapa este esentiala in succesul proiectului – cu cat se defineste mai bine proiectul si se puncteaza aspectele dorite, cu atat se scurteaza timpul de dezvoltare si nu apar modificari ulterioare. Costurile sunt mai mici, timpul de livrare a produsului final este mai scurt.
  • Dupa ce accepti forma finala a proiectului, iti punem la dispozitie o versiune beta pentru teste. In functie de complexitatea solutiei software la comanda, pot exista una sau mai multe versiun beta.
  • Se incepe implementarea – creare utilizatori si acordare drepturi/acces la diverse pagini si operatiuni, prezentare aplicatie si mod de lucru.
  • Comunicarea permanenta este esentiala, feedback-ul este important, astfel incat solutia furnizata sa corespunda cu necesitatile de business.
  • Se livreaza versiunea finala ce include si un audit general si realizarea, dupa caz, de mici modificari si adaptari.
  • Dupa finalizarea proiectului software la comanda, poti oricand solicita optimizari/dezvoltari suplimentare, contra cost.
  • Solutiile software la comanda pot fi adesea preferabile unui produs software deja existent. Capacitatea de dezvoltare in functie de cerintele tale determina crearea unei aplicatii pe care o utilizezi 100% si care isi va amortiza costurile mult mai rapid.

In prezent dezvoltam si implementam solutii software pentru clienti din diverse domenii. Toate proiectele de software la comanda beneficiaza de mentenanta care asigura durabilitatea aplicatiilor dezvoltate.