LK-P20

LK-P20 este durabilă și robustă având lo construcție solidă, cu o interfață RS-232C standard, USB și Bluetooth opțional sau Wi-Fi (802.11b / g) disponibile poate realiza printuri de la 80mm pe secundă. Accesorii opționale: toc de piele, curea pentru umăr, suport și încărcător vehicul (12 / 24V)


Mai multe detalii

LK-P21

LK-P21 este o imprimanta durabilă și robustă având o construcție solidă, greutate (240g cu baterie), echipata cu încărcător pentru mașină (12/24V), poate realiza printuri de la 80mm pe secundă

Mai multe detalii

Datamax Apex2

Apex2 este conceput special pentru imprimari rapide şi fiabilitate. Procesorul 7-Arm pe 32 biti ţine pasul cu imprimantele care costa aproape de doua ori mai mult fără a compromite insa caracteristicile şi funcţiile, oferind mobilitate, rapiditate, optiuni de conectivitate si eficienta.


Mai multe detalii

Datamax 8i

8i imprimanta versatila care poate fi alimentata prin sistemul autovehiculului dvs. de 12 volţi, fără un adaptor de tensiune, sau poate fi folosita de la distanţă cu un acumulator intern. 8i are destulă putere pentru a imprima pana la 201 imprimari (11") la o singură încărcare a bateriei, la o viteză de 270 cps.

Mai multe detalii

Datamax Apex4

Apex 4 este o imprimantă care imprimă o chitanţă clara, curata, dovada de livrare, bilet sau factura de până la 4,37" la un preţ accesibil. Apex 4 este o alternativa economica pentru nevoile dvs. fără a compromite insa calitatea şi durabilitatea. Apex 4 este de asemenea suficient de uşor pentru a fi purtat confortabil pe tot parcursul zilei de lucru.

Mai multe detalii

Datamax Apex3

Apex 3 poate imprima o chitanţă de până la 3.149" şi insumeaza principalele functii şi caracteristici necesare pentru a îndeplini cerinţele prezente pe piata din domeniul : ospitalier, de vânzare cu amănuntul, de aplicare a legii, închiriere de maşini şi aplicaţii de service pe teren.Mai multe detalii

Datamax Andes3

Andes3 este alegerea perfectă pentru companiile care au nevoie de o imprimantă de folosinţă îndelungată la un preţ accesibil. Andes3 este uşoară şi compactă, cu toate caracteristicile şi opţiunile necesare pentru a ţine pasul cu cerinţele de astăzi, de aplicare a legii, domeniul ospitalier, vânzare cu amănuntul, contabilitate si traseu, putand fi purtata confortabil toată ziua cu o curea de umar sau curea pivotanta.

Mai multe detalii

Datamax Compact4

Compact4 Mobile Mark II este proiectat pentru instalare pe motostivuitoare şi staţiile mobile. Poate funcţiona de la o conexiune la bateria un motostivuitor iar designul său este dovada alegerii perfecte pentru depozitare si logistica.


Mai multe detalii

Datamax Microflash2

MicroFlash2 este cea mai robustă şi fiabilă imprimanta portabila de 2" care va creşte considerabil productivitatea şi eficienta forţei de muncă. O serie de teste istovitoare au dovedit ca are capacitatea de a rezista abuzului fizic. Se utilizeaza USB, si este compatibil cu terminalele portabile şi laptop-uri. Poate fi gestionata prin mai multe pachete de software.

Mai multe detalii

Datamax Microflash4

Microflash4 imprimă calitate de 4-inch, dovedind eficienta in dovezi de livrări, etichete, şi facturi. Dispune de comunicare serială şi IrDA. Unitatea de procesare ofera viteze superioare, capacitate de memorie mai mare, conectivitate USB, leduri de stare, incarcare externa şi opţional Bluetooth şi 802.11b / g de conectivitate wireless.


Mai multe detalii

Datamax OC2

OC2 are o greutate raţionalizată. Imprimantă termică, care oferă etichete de 2.25 cm latime, şi se adreseaza cerinţelor asociate cu asistenţa medicală, vânzari, ospitalitate, logistica si transport, aplicaţii de service pe teren. Funcţiile avansate, standard cu orice imprimantă OC, oferă adaptabilitate extrema pentru a satisface cerinţele unice şi specifice industriei de imprimare portabila cerute în mediul actual de afaceri.

Mai multe detalii

Datamax OC3

Avand o greutate proportionata, uşoara, ergonomica OC3 este modelul de imprimantă termică portabila care imprimă etichete de 3.15 cm latime. Acesta a fost conceputa pentru a satisface cerinţele în continuă extindere asociate cu domeniul ospitalier, de vânzare cu amănuntul, POS mobil, de transport, şi domeniul vanzarilor de servicii şi aplicaţii.
Mai multe detalii

PrintPad CN70

Sistemele integrate de imprimare PrintPAD oferă lucrătorilor mobili confortul unei imprimante termice portabile şi a unui computer mobil unite într-o unitate compactă, ergonomică, de încredere şi robustă. Acesta este proiectat pentru a fi utilizat cu o varietate de computere mobile Motorola, Intermec sau Honeywell.Mai multe detalii

Datamax RL4

Datamax, O'Neil a construit reputatia pe imprimante robuste şi fiabile şi a folosit acum această expertiză pentru cea mai robusta imprimanta portabila: RL4 - 4-inch (102mm) direct termic cu un design robust şi performanţe de încredere, care va continua să funcţioneze mult timp după ce alte imprimante nu au reuşit. Include o garantie de 2 ani, dublu fata de oferta concurentei.

Mai multe detalii

Datamax RP

RP este parte a Datamax, O'Neil care combina imprimantele noastre cu industria de calculatoare mobile pentru a oferi în final integrarea convenabila şi portabilitate pentru utilizatorii în contabilitate, traseu, livrare direct din depozit (DSD), şi alte domenii ce necesita mobilitate.Mai multe detalii

Datamax S2000i

S2000i este imprimanta ideala atunci când aveţi nevoie de cel mai mic cost posibil pe imprimare. Oferă încasări de calitate în timp ce utilizaţi hârtie low cost şi panglică. Consumabilele (hartie primire şi panglica) pentru S2000i reprezinta aproximativ o treime din costul comparabil cu cel al imprimantelor termice directe. Cântărind mai puţin de o jumătate de kilogram, usor, compact S2000i pot fi convenabil şi confortabil purtat pe o curea simpla sau de umăr.

Mai multe detalii

ame Intermec AME-3230

ff AME-3230 este o imprimanta mobila usoara, de dimensiuni reduse care va permite sa imprimati etichete sau chitante unde mergeti. Pentru aplicatii care cer printare mobila, cum ar fi tichete de parcare, logistica sau actualizarea etichetelor de pret la produsele retail alterabile, imprimanta A-3230 produce etichete si chitante rapide si simple, de la 25.4mm la 76.2mm la cerere.


ff Mai multe detalii

Intermec PB21

Cea mai rapida alegere mobila pentru printarea chitantelor. Ofera un avantaj clar pentru cei care lucreaza in deplasare care au nevoie de a produce facturi, aduce chitante, estimari ale serviciilor etc. Indiferent daca este folosita ca o imprimanta independenta sau asociata unui calculator mobil, PB21 creste eficienta operatorului.

Mai multe detalii

Intermec PB21

Cea mai rapida alegere mobila pentru printarea chitantelor. Ofera un avantaj clar pentru cei care lucreaza in deplasare care au nevoie de a produce facturi, aduce chitante, estimari ale serviciilor etc. Indiferent daca este folosita ca o imprimanta independenta sau asociata unui calculator mobil, PB21 creste eficienta operatorului.

Mai multe detalii

Intermec PB22

Cu viteza de printare ultra rapida si viteza de printare a primei etichete dovedita de doua la trei ori mai rapida decat produsele competitive, aceste imprimante ofera imbunatatiri masurabile in productivitatea si acuratetea angajatilor.Mai multe detalii

Intermec PB31

PB31 se mandreste cu mai mult de dublul memoriei decat a modelelor competitiei si are un mecanism de printare optimizat unic, permitandu-i sa printeze chitante si facturi cu 20-30% mai rapid in timp ce manipuleaza usor elemente grafice.


Mai multe detalii

Intermec PB32

Beneficiile platformei Intermec ofera companiilor o solutie care poate creste cu nevoile lor. Ca si imprimante smart, PB32 pot gazdui aplicatii independente dezvoltate prin programarea Intermec Fingerprint, pentru a adresa cereri personalizate pentru software

Mai multe detalii

Intermec PB42

Imprimanta de chitante portabila de 4" PB42 este proiectata sa imbunatateasca aplicatiile direct store delivery, field service si home utility. Interfetele de imprimanta se conecteaza perfect cu calculatoarele portabile Intermec CK60 si 700.

Mai multe detalii

Intermec PB50

Cea mai rapida alegere mobila pentru printarea chitantelor. Ofera un avantaj clar pentru cei care lucreaza in deplasare care au nevoie de a produce facturi, aduce chitante, estimari ale serviciilor etc.


Mai multe detalii

Intermec PB51

Imprimanta de chitante portabila PB42 este proiectata sa imbunatateasca aplicatiile direct store delivery, field service si home utility. Interfetele cu care vine echipata se conecteaza perfect cu calculatoarele portabile Intermec CK60 si 700.

Mai multe detalii

Intermec PW50

Proiectat special pentru a fi folosit cu calculatoarele mobile Intermec CN3, CN3e si CK61, imprimanta mobila workboard PW50 ofera o solutie convenabila, integrata pentru aplicatiile DSD si field service. Comunicatiile DEX integrate, viteza de printare si conectivitatea ofera tot ce are nevoie lucratorul mobil pentru procesarea tranzactiilor car mai rapid.

Mai multe detalii

       

Sisteme de apel fara fir

Terminale/PDA/TABLETE

Imprimante Etichete

Imprimante Portabile

Imprimante de Carduri

Puncte de Acces

Cititoare Coduri De Bare

Dispensere - Aplicatoare

Consumabile

CASIO

BlueBird

BlueGiga

ARGOX

MATICA

CARL VALENTIN

DATAMAX O'Neil

Start International

Oferte Exceptionale

Preturi Avantajoase

Produse Profesionale 


 

» Terminale Portabile

» Etichete Adezive si Non-Adezive

» Imprimante Etichete

» Cititor Cod De Bare

» Producator Etichete Autoadezive

» Solutii Coduri De Bare

» Solutii Etichetare si Scanare

» Solutii De Culegere Automata A Datelor

» Produse

» Solutii

» Magazin On-Line

» Contact

 

www.e-barcode.ro | www.avocatvikyiordache.ro | www.trixibeautyimage.ro | www.auto-dad.ro | www.m-a.ro

imprimanta cod de bare | imprimante etichete | imprimanta portabila | imprimante termice | cititoare de coduri de bare | cititoare coduri de bare 2d | cititoare carduri | scanere cod de bare | cititoare carduri magnetice | cititoare mobile | terminale portabile | terminale mobile | etichete autoadezive | etichete carton | etichete pvc | etichete termice | etichete non adezive | etichete in rola | etichete autocolante | imprimante carduri | coduri de bare | scanner coduri de bare | program coduri de bare | cititor coduri de bare wireless | program etichete | printare etichete | etichete autocolante rola | aparate de etichetat | masina de etichetat | cititoare | terminal coduri de bare PDA | terminal coduri de bare PALM | cititoare coduri bare PDA | cititoare coduri bare PALM | PALM scaner coduri de bare | PDA scaner coduri de bare

Toate Drepturile Rezervate@2010 | Web Design By Pro Design Innovations | Optimizat pentru IE 7, IE 8, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera | 

cod de bare, coduri de bare, alocare cod de bare, imprimante coduri de bare, cititoare cod de bare, terminale portabile, scanere cod de bare, etichete, etichete autoadezive, autocolante, etichete cod de bare, textile, tag, riboane, producator etichete autoadezive, solutii coduri de bare, solutii etichetare si scanare, solutii de culegere automata a datelor