Imprimanta LogiJET TC8

LogiJET TC8 este o imprimantă cu transfer termic de 8 inch, dezvoltata pentru utilizare industrială și proiectate pentru a rezista la cele mai dure cerințe. Este echipat cu două module de imprimare care pot fi prevzut fi cu orice culoare.


Mai multe detalii

Imprimanta Argox CP-2240

Imprimanta de etichete cu o capacitatea internă a rolei cu dimensiuni compacte, avand cea mai mare viteza de imprimare din clasa sa. Este un produs fiabil ce nu necesita intretinere speciala.


Mai multe detalii

Imprimanta color VP700

VIPColor Technologies este un furnizor de solutii inovatoare pentru productia, gestionarea și utilizarea de etichete de produs, promovare, logistică și localizare pentru orice aplicatie industriala si de retail.

Mai multe detalii

Epson ColorWorks C7500G

C7500 reprezintă ultima generaţie în sectorul imprimării de volume mici de etichete color. Producătorii pot să îşi asigure acum necesarul intern de etichete în mod fiabil şi economic, cu o viteză excepţională şi o calitate pe măsură.

Mai multe detalii

Imprimante seria SATO NX (CL4NX & CL6NX)

SATO - imprimanta industriala durabila si de incredere. Aceasta imprimanta este conceputa pentru a fi usor de utilizat si intretinut, oricine poate simti diferenta din ziua in care incepe sa o foloseasca.


Mai multe detalii

VP 495

Imprimanta VP495 face parte din generația viitoare de imprimante pentru etichete color care utilizează tehnologia avansată de imprimare şi revoluționară VIPColor Ink Durable. Acesta este un sistem de imprimare inovator cu 4 cartuse de cerneală pe baza de pigment, care poate livra materiale tipărite cu o mare durabilitate.

Mai multe detalii

Honeywell PC42t Economy Desktop Printer

Ușor de instalat și gata de imprimare rapida, imprimanta cu transfer termic PC42t este o alegere perfecta pentru etichete de pana la 110 mm ( 4.3 in) lățime.


Mai multe detalii

Imprimanta termică Honeywell E-Class Mark III

E-Class Mark III este o familie de imprimante termice desktop compacte concepute pentru o gamă largă de industrii și aplicații care necesită o imprimantă de coduri de bare fiabilă și eficientă.


Mai multe detalii

Carl-Valentin Vario II

Calitate de imprimare cu 200 sau 300 dpi si un numar mare de accesorii sunt caracteristicile importante care definesc imprimant Vario II. Mai mult decat atat toate imprimantele din aceasta serie, pot fi utilizate in mod de sine statatoare, fara nevoia unui PC.


Mai multe detalii

imagine ColorWorks C3500

arrowImprimanta color pentru etichete de mare viteză şi de calitate superioară, proiectată pentru a imprima intern o gamă largă de etichete la un cost redus per etichetă.


arrow Mai multe detalii

VP485e

VP485e creează oportunități pentru orice companie care utilizează etichete imprimate. De la dezvoltarea de noi oportunități de afaceri la reducerea procesului și abordarea problemelor, VP485e poate ajuta afacerea dumneavoastră să fie mai profitabilă.


Mai multe detalii

VIP 485 Color Printer

VIPColor oferă companiilor flexibilitatea necesară pentru a răspunde nevoilor de etichetare. Se poate imprima profesional şi oricând este nevoie, fără pregătire, fără comenzi minime, fără timpi de probă.

Mai multe detalii

DuoPrint Spectra

Imprimare in doua culori cu noua imprimanta Dual Print Spectra, oferind solutia ideala de etichetare simultana in doua culori.


Mai multe detalii

Argox CP-2140/E

Imprimanta CP2140 nu doar salveaza spatiu ci va si lasa sa instalati un ribon lung de 300m pentru cerinte de printare mai mari. Riboanele si consumabilele sunt usor de instalat, oferind o flexibilitate ridicata.

Mai multe detalii

Argox CP-3140

Argox introduce pe piata o noua imprimanta compacta ce ofera o rezolutie de 300dpi permitand tiparirea etichetelor de tip text si grafice la o calitate superioara, cu un raport calitate-pret excelent.

Mai multe detalii

Argox CP-2140 Z

Imprimare la rezolutie de 203 dpi si viteza de 4ips! Impreuna cu un ribon de 300m, CP2140Z reprezinta o solutie perfecta pentru cei care doresc sa printeze etichete in cantitati mai ridicate.

Mai multe detalii

Argox A-3140

Imprimanta A-3140 ofera rezolutie de 300 dpi, este ideala pentru printarea textului la calitate inalta si a etichetelor grafice, cum ar fi: logo-uri, obiecte mici, etichete pentru informatii etc.


Mai multe detalii

Argox A-3140Z

Imprimanta A-3140Z ofera rezolutie de 300 dpi, este ideala pentru printarea textului la calitate inalta si a etichetelor grafice, cum ar fi: logo-uri, obiecte mici, etichete pentru informatii etc.Mai multe detalii

ARGOX A200

A 200 este imprimanta de coduri de bare Argox cu ceea mai buna performanta pret/calitate utilizand o structura durabila a capului de imprimare la o viteza de 4ips. Imprimanta accepta consumabile pana la o latime de 104mm si o lungime de 1.143mm.Poate tipari etichete si tag-uri de carton.

Mai multe detalii

ARGOX OS-203 DT

Imprimanta OS-203DT vine impreuna cu ArgoBar, puternicul program de design pentru etichete care va permite sa proiectati etichete cu coduri de bare in cateva minute. De asemenea suporta limbaje de programare PPLA si PPLB pentru compatibilitate cu alte imprimante

Mai multe detalii

ARGOX OS-214

Cu un design atractiv si elegant si funcţii avansate, un port full-speed USB 2.0 ca si interfaţă ce adauga flexibilitate pentru utilizarea cu orice tip de notebook-uri sau alte computere. OS-214 se remarca prin preţul şi performanţa sa.
Mai multe detalii

ARGOX OS-214 PLUS

OS-214 Plus este noua generatie a celui mai popular model de imprimanta de volum mediu Argox. Desing atractiv si elegant, functii avansate si memorie integrata mai mare. Toate acestea ofera o noua experienta si totodata o capacitate de printare mai mare.

Mai multe detalii

ARGOX OS-214 TT

O imprimanta termica deosebita cu transfer termic sau directa. Cu functii standard avansate si optiuni flexibile, imprimanta OS-214TT este proiectata sa faca fata aplicatiilor de printare de volum mediu.
Mai multe detalii

ARGOX OS-314 TT

OS-314TT este proiectata pentru a imprima la o rezolutie de 300dpi, fapt ce ofera o calitate superioara pentru a satisface cerintele unei imagini de rezolutie inalta.
Mai multe detalii

ARGOX OS-2130 D/DE

OS-2130D este o imprimanta desktop compacta, direct-termica, care ofera functii avansate si o valoare exceptionala a dotarilor. Usor de utilizat, aceasta imprimanta este ideala pentru nevoi de printare scazute si medii, fiind o solutie potrivita pentru POS, mailing, banking, ticketing etc.

Mai multe detalii

ARGOX OS-2140 D

Imprimanta de coduri de bare termica directa OS-2140D ofera valoare excelenta, intrunindu-va cerintele de printare pentru un volum mediu. Rapida si de incredere, cu o viteza de printare de 4ips, imprimanta reprezinta o solutie demna de luat in considerare pentru afacerea dvs.


Mai multe detalii

ARGOX F1

ARGOX F1, o generatie noua si performanta de imprimante ce beneficiaza de o electronica complet noua, proiectata pentru a fi in ajutorul utilizatorului.

Mai multe detalii

ARGOX X-1000V

X-1000 este una din cele mai economice imprimante Argox direct termica si thermal transfer din clasa ei. Cu o solida constructie metalica si o viteza de pina la 102 de mm/sec, asigura o eficienta si o siguranta ridicata pentru un volum ridicat de tiparire de etichete.


Mai multe detalii

d Carl-Valentin Spectra

s Prin utilizarea unui procesor RISC, de generatie noua pe 32 de biti, Spectra este una dintre cele mai rapide imprimante pentru imprimare etichete de pe piata. In cateva secunde o eticheta este generata cu text, coduri de bare sau grafica si imprimata cu o viteza impresionanta.sMai multe detalii

ARGOX X-2300E

Avand o solida constructie metalica si o viteza imbunatatita fata de predecesoarea sa, X-2300E  are o memorie de 8MB DROM si 16 MB Flash ROM, care asigura o eficienta si o siguranta ridicata pentru un volum ridicat de tiparire de etichete, sigle, logo-uri, design-uri grafice, avand un raport/calitate exceptional.Mai multe detalii

ARGOX X-3200

X-3200 este o imprimanta de coduri de bare industriala cu 300 dpi rezolutie de printare, avand posibilitatea de a eticheta si imprima la o calitate exceptionala text si grafica atat pe etichete adezive, cat si etichete textile: nylon, satin, poliester, "stone wash", etichete de siguranta, etichete de dimensuni mici si foarte mici cum ar fi pe bijuterii, in domeniul cosmetic, industria electronica, industria textila, etc.

Mai multe detalii

ARGOX G-6000

ARGOX G-6000  a fost dezvoltata pentru  a va oferi o viteza de tiparire ridicata si o posibilitate de a tipari  pe latime de 6 inch – 152 mm latime a capului de imprimare. Cu un LCD display, 2 MB RAM si interfata PS2 pentru PC, asigura lucrurile esentiale pentru “Plug-and-Play Stand Alone Operation” .Mai multe detalii

 

 

Datamax EX2

Ex2  este o imprimantă termică proiectată cu simplitate şi accesibilitate în minte.  Ex2 utilizeaza tehnologie de imprimare direct termica fiabila  pentru a imprima pe etichete şi tag-uri pentru companii cu nevoi de codificare în linie la volum redus. Dacă aveţi nevoie de o soluţie simplă, eficienta cu un buget limitat, atunci Ex2 este imprimanta pentru dvs.


Mai multe detalii

Datamax E-Class

E-Class este o imprimanta termica eficienta, conceputa pentru companii de toate dimensiunile care au nevoie de o etichetă de încredere sau tag, soluţie de tipărire pentru operaţiunile lor de misiune critică. Clasa E are un design flexibil care permite potrivirea într-o varietate de aplicaţii care necesită fiabilitate, eficienţă a costurilor, versatilitate şi un volum mic, fără a renunţa la calitatea imprimării.

Mai multe detalii

 

 

Datamax H-Class

H-Class este o imprimantă robusta şi versatila care oferă una dintre soluţiile cele mai bogate pentru aplicaţii de întreprindere dinamică şi este de două ori mai rapida ca alte imprimante din clasa sa. H-Class este ideala pentru imprimarea unui volum mare de etichete din industria prelucrătoare, depozitare, de transport, de înaltă rezoluţie şi de etichetare.
Mai multe detalii

Datamax I-Class

I-Class este o imprimantă industriale eficienta, oferind flexibilitate şi fiabilitate. Cu un design modular revoluţionar, fiind ideale pentru transport & primirea de marfa, identificare de marfuri, farmacie, etichetare şi urmărire a bunurilor.

Mai multe detalii

Datamax I-Class MK II

Datamax O'Neil I-Class a revoluționat industria de imprimante de coduri de bare cu design-ul său modular premiat, opțiunile instalate pe teren și fiabilitatea pe teren accidentat. În ultimii ani, distribuitorii au numit I-Class "cel mai bun produs channel", în unele dintre cele mai mari studii realizate de terți din industrie. Acum, am ridicat ștacheta și mai sus, cu I-Class Mark II reproiectat.

Mai multe detalii

Datamax M-Class

M-Class este o imprimanta industriala puternica  care oferă o valoare extraordinară cu o gamă largă de caracteristici. Marimea mai mica este ideala atunci când utilizatorii au nevoie de putere de imprimare industriala, dar trebuie să ia în considerare limitarea spaţiu. M-Class sa dovedit a fi soluţia perfectă pentru depozit, asistenţă medicală, logistica şi aplicaţii de vânzare cu amănuntul.

Mai multe detalii

Datamax S-Class

S-Class este o imprimanta profesionala pentru solutii ticketing. Sunt realizate pentru a tipari bilete, oferind o rezistenta potrivita fiecarui mediu de lucru. Constructia solida din metal, combinata cu tehnologia eficienta de printare termica, o recomanda ca fiind perfecta pentru industria tiparirii de etichete si bilete pentru entertainment.
Mai multe detalii

Datamax MP Compact

Compact4 Mark II este un răspuns puternic la cerinţele imprimantei termice de pe desktop, şi ideala pentru imprimarea pe-cerere, în special în cazul în care spaţiul este limitat. Imprimanta este ideala la recepţia  unui spital sau în box office-ul unui  teatru, avand abilitatea de a livra o funcţionare continuă.

Mai multe detalii

Datamax MP Nova

Seria Nova este pentru clienţii care au nevoie de viteză mai mare, role de etichete de mare capacitate şi de transfer termic ca o opţiune. Aceste imprimante sunt cele mai compacte imprimante din clasa lor. Carcasa Featuring din metal este  suficient de dura pentru medii industriale dure, dar destul de liniştită pentru birou.


Mai multe detalii

Intermec 3240

Intermec 3240 este perfecta pentru printarea etichetelor mici pentru componente electronice, placi circuit printate, tuburi de test, flacoane etc, datorita rezolutiei de printare de 400dpi si tehnologiei PrecisionPrint, oferind
astfel o calitate superioara a etichetelor printate.


Mai multe detalii

Intermec PA30

Motorul de printare Intermec PA30 este un motor de printare aplicator robust de incredere, din metal si de inalta performanta, proiectat pentru a creste acuratetea amplasamentului etichetei si productivitatea in aplicatii practice si printare cu cerere inalta 24/7. Poate fi usor actualizat cu RFID cu modulul cititor RFID IM4.

Mai multe detalii

Intermec PD41

Membru al familiei de cele mai inteligente imprimante de coduri de bare de pe piata, Intermec PD41 este flexibila si programabila, oferind posibilitatea consumatorilor sa-si optimizeze si eficientizeze operatiunile de printare.


Mai multe detalii

Intermec PD42

Design-ul inteligent al PD42 are suport pentru productivitatea crescuta in mediile solicitante. Ca imprimanta inteligenta, poate gazdui aplicatii individuale, dezvoltate prin limbajul de programare Intermec Fingerprint, ceea ce reduce erorile si eficientizeaza procesele operationale.

Mai multe detalii

Intermec PF2i

Design-ul inteligent al PF2i are suport pentru productivitatea crescuta in mediile solicitante. Ca imprimanta inteligenta, poate gazdui aplicatii individuale, dezvoltate prin limbajul de programare Intermec Fingerprint, ceea ce eficientizeaza procesele operationale.

Mai multe detalii

Intermec PF4i

Membru al familiei de cele mai inteligente imprimante de coduri de bare de pe piata, Intermec PF4i este flexibila si programabila, oferind posibilitatea consumatorilor sa isi optimizeze si sa isi eficientizeze operatiunile de printare.Mai multe detalii

Intermec PF8

Imprimanta Intermec PF8 este creata pentru a introduce un nou standard in mediul user-friendly, adeverindu-se a fi o imprimanta foarte usor si eficient de folosit. De asemenea, softul cu care vine va ajuta sa configurati extrem de usor setarile de networking, download si grafica, economisind atat timp cat si nevoia de mentenanta sau suport.

Mai multe detalii

Intermec PM4i

Design-ul inteligent al PM4i are suport pentru productivitatea crescuta in mediile solicitante. Ca imprimanta inteligenta, poate gazdui aplicatii individuale, dezvoltate prin limbajul de programare Intermec Fingerprint, ceea ce eficientizeaza procesele operationale.
Mai multe detalii

Intermec PX4i

Design-ul inteligent al PX4i are suport pentru productivitatea crescuta in mediile solicitante. Ca imprimanta inteligenta, poate gazdui aplicatii individuale, dezvoltate prin limbajul de programare Intermec Fingerprint, ceea ce eficientizeaza procesele operationale.


Mai multe detalii

Intermec PX6i

Imprimanta Intermec PX6i este creata pentru a introduce un nou standard in mediul user-friendly, adeverindu-se a fi o imprimanta foarte usor si eficient de folosit. De asemenea, softul cu care vine va ajuta sa configurati extrem de usor setarile de networking, download si grafica, economisind atat timp cat si nevoia de mentenanta sau suport.

Mai multe detalii

Carl Valentin Micra

Etichete mari si capacitate generoasa pentru consumabile (panglica, rola de eticheta) in ciuda dimensiunilor reduse a imprimantei. Poate fi echipata cu roluri eticheta de pana la 127 mm (5 ") si panglici, cu o lungime de 300 m. Datorita constructiei, timpul necesar inlocuirii consumabilelor este foarte mic.

Mai multe detalii

Carl-Valentin Pica

Cu o latime de imprimare de pana la 108 mm si o rezolutie de pana la 300 dpi, seria Pica de la Carl-Valentin, acopera o gama larga de aplicatii. Constructia profesionala si stabila permite sa reziste la absolut orice si sa faca fata cu brio la necesitatile dvs. zilnice.  Mai multe detalii

Intermec PM43

 


Imprimanta de etichete Intermec PM43 este una dintre cele mai revolutionare solutii de imprimare etichete la nivel industrial. Face parte din generatia a treia de imprimante Intermec special dezvoltate pentru a maximiza timpul de functionare.


Mai multe detalii

       

Sisteme de apel fara fir

Terminale/PDA/TABLETE

Imprimante Etichete

Imprimante Portabile

Imprimante de Carduri

Puncte de Acces

Cititoare Coduri De Bare

Dispensere - Aplicatoare

Consumabile

CASIO

BlueBird

BlueGiga

ARGOX

MATICA

CARL VALENTIN

DATAMAX O'Neil

Start International

Oferte Exceptionale

Preturi Avantajoase

Produse Profesionale 


 

» Terminale Portabile

» Etichete Adezive si Non-Adezive

» Imprimante Etichete

» Cititor Cod De Bare

» Producator Etichete Autoadezive

» Solutii Coduri De Bare

» Solutii Etichetare si Scanare

» Solutii De Culegere Automata A Datelor

» Produse

» Solutii

» Magazin On-Line

» Contact

 

www.e-barcode.ro | www.avocatvikyiordache.ro | www.trixibeautyimage.ro | www.auto-dad.ro | www.m-a.ro

imprimante coduri de bare | imprimante etichete | imprimante thermal transfer | imprimante direct termice | imprimante fixe | imprimante portabile | imprimante etichete autoadezive
imprimante direct termice | imprimante etichete PVC | cititoare coduri de bare | cititoare RF | cititoare wireless | scanere coduri de bare | scanere wireless | cititoare portabile | cititoare RFID | cititoare magnetice
cititoare 2D | scanere 2D | cititoare carduri | scanere portabile | scanere mobile | cititoare mobile | terminale portabile | terminale mobile | etichete autoadezive | etichete carton | etichetePVC | etichete adezive
etichete policromie | etichete RFID | etichete termice | etichete thermal top | etichete neadezive | taguri de carton PVC | etichete high gloss poliester | etichete rezistente | etichete non adezive | etichete tag
taguri carton | taguri PVC | taguri RFID | etichete in rola | solutii complete inventariere | solutii etichetare | solutii gestiune inventariere | solutii cu ajutorul codurilor de bare | solutii depozite | solutii ERP
achizitii de date | solutii cantarire si etichetare | solutii marcare si etichetare | solutii gestiune depozite | solutii wireless | solutii etichetare | solutii industriale | solutii mobile | solutii ticketing
solutii emitere bilete | solutii emitere carduri | barcode | barcod | cod de bare | RFID | solutii coduri de bare | terminal portabil | terminale cu scaner de cod de bare | terminale cu cititor incorporat
piese de schimb | accsorii si piese de schimb imprimante | piese de schimb imprimante | piese de schimb cititoare | Datamax, Casio, Oneil, Maxatec, Argox, Extech, Codesoft, Bartender, CarlValentin

imprimanta cod de bare | imprimante etichete | imprimanta portabila | imprimante termice | cititoare de coduri de bare | cititoare coduri de bare 2d | cititoare carduri | scanere cod de bare | cititoare carduri magnetice | cititoare mobile | terminale portabile | terminale mobile | etichete autoadezive | etichete carton | etichete pvc | etichete termice | etichete non adezive | etichete in rola | etichete autocolante | imprimante carduri | coduri de bare | scanner coduri de bare | program coduri de bare | cititor coduri de bare wireless | program etichete | printare etichete | etichete autocolante rola | aparate de etichetat | masina de etichetat | cititoare | terminal coduri de bare PDA | terminal coduri de bare PALM | cititoare coduri bare PDA | cititoare coduri bare PALM | PALM scaner coduri de bare | PDA scaner coduri de bare

Toate Drepturile Rezervate@2010 | Web Design By Pro Design Innovations | Optimizat pentru IE 7, IE 8, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera | 

cod de bare, coduri de bare, alocare cod de bare, imprimante coduri de bare, cititoare cod de bare, terminale portabile, scanere cod de bare, etichete, etichete autoadezive, autocolante, etichete cod de bare, textile, tag, riboane, producator etichete autoadezive, solutii coduri de bare, solutii etichetare si scanare, solutii de culegere automata a datelor