Argox AI-6800

Seria de la Argox AI-6800 este primul scaner robust 1D liniar, cu grad de protecție IP65,se poate utiliza într-un mediu sever ca in desertul Sahara sau ploios, cu umiditate mare. Spre deosebire de alte scanere, AI-6800 are un design mai elegant și ergonomic.

Mai multe detalii

Argox AI-6821

AI-6821, primul model Imager Scanner Argox fără fir 2D cu wireless pentru clasa A- industria usoara, motor de lectură grad - ,,ochi de vultur", care și-a îmbunătățit performanța pentru a citi rapid milioane de etichete cu coduri de bare pentru mici componente IT, etichete de bijuterii și așa mai departe.

Mai multe detalii

Cipherlab 1500P

Maximizati-va productivitatea si performanta cu cititorul de coduri de bare 1500P. Acest scaner ofera precizie si eficienta. Fiind un scaner rapid ofera 520decodari/secunda,2500 pixeli scaner optic,poate sa citeasca mai multe simbolistici intr-un singur instrument si ofera scanare auto-sens.

Mai multe detalii

CipherLab 1560

CipherLab 1560 este un cititor de coduri de bare Linear Imager cu Bluetooth care oferă acurateţe şi eficienţă, într-o formă deosebit de durabilă. Având o viteză de 200 de decodări / secundă, scanerul optic de 2500 pixeli poate citi simbologii variate.

Mai multe detalii

ilD PENmotion

ilD PENmotion este un dispozitiv nou si inovativ de scriere/citire HF-RFID, folosit pentru capturarea datelor mobile, managementul activelor si mentenanta documentelor in administratie, industrie si logistica.

Mai multe detalii

Gryphone GDD4430

Perfect pentru ambele moduri de citire : manual sau prezentare, Gryphon GDD4430  dispune de tehnologia de sesizare a miscarii Datalogic Motionix, care detecteaza miscarile naturale ale operatorului si transfera automat cititorul in modul de scanare dorit.

Mai multe detalii

ARGOX AS8520

Cititorul portabil cu aplicatii extinse AS-8520 ofera o scanare de înalta performanta cu o rata de scanare rapida (450 scanari/sec) si o profunzime mare a câmpului (pâna la 40 toli pe 0,040 toli de coduri). Utilizând tehnologia de comunicatie fara fir, functioneaza cu un interval de transmisie a datelor de 100 metri.

Mai multe detalii

ARGOX AS-8250

Cititorul de cod de bare ARGOX AS 8250 face parte din gama "long range scanner" compatibil cu o gama larga de aplicatii de la retail, inventariere in depozite, facturarea la birou, transport, sanatate, etc.


Mai multe detalii

ARGOX AS8020

Noul scanner portabil AS-8020CL este versiunea fara fir a scannerului popular AS-8000. Acesta ofera aceleasi avantaje în ceea ce priveste viteza, profunzimea câmpului, fiabilitatea, stilizarea fina si usurinta în utilizare, însa acum ofera si capacitate portabila (wireless).

Mai multe detalii

ARGOX AS-8150

Cu un design ergonomic AS-8150 este cel mai bun handheld scanner din clasa lui, inlocuind traditionalul cititor de cod de bare laser cu un scanner de mare viteza, la un cost redus. AS-8150 utilizeaza tehnologia "Digi-Decode" cu 200 de scanari pe secunda, scanand la o distanta de 200 de mm.

Mai multe detalii

ARGOX 8310

Ergonomic, cititorul Long Range Imager ARGOX AS-8310 realizeaza o scanare foarte rapida, de pana la 450 de scan/sec, cu o acuratete si o rezistenta la durabilitate ridicata, oferind capabilitatile unui cititor de cod de bare laser .

Mai multe detalii

ARGOX 8510 & 8512

Cititoarele de cod de bare 8510 si 8512 pun la dispozitia clientilor, mobilitatea si libertatea de scanare (scanare pana la 20m), ideale pentru scanarea produselor in depozite, magazine, laboratoare, livrari si receptii de marfa, etc


Mai multe detalii

ARGOX 8110

Cititorul de coduri de bare 8110 ofera excelente performante de scanare la un pret foarte atractiv si permite o operare foarte usoara datorita caracteristicilor ergonomice pe care acesta le are. 8110 produs de Argox este un cititor de cod de bare bazat pe tehnologie CCD (charge-coupled device).

  Mai multe detalii

ARGOX AS-8000

Stralucitorul Argox AS-8000 este cititorul de cod de bare ideal pentru mediul de retail. Este ergonomic, usor de utilizat, scanarea produselor cu un astfel de cititor este ca o adiere. 

Mai multe detalii

ARGOX AS-9500

AS-9500 este un scanner 2D, care este foarte usor de folosit. Poate fi utilizat in toate mediile inconjuratoare inclusiv in cele puternic luminate. Ofera o durabilitate ridicata indeplinind standardul IP42 si o protectie la cadere de 1.8m. Este ideal pentru aplicatii ce folosesc codurile de bare 2D si nu numai.Mai multe detalii

Intermec SR30

Este scanner portabil care ofera o combinatie optima de durabilitate, performanta, si de protectie a investitiilor pentru aplicatii de birou sau setari industriale simple. Construit pentru productivitate, SR30 integreaza tehnologia actuala Intermec Vista imagine pentru o livrare rapida, intotdeauna, chiar si atunci cand codurile scanate sunt deteriorate sau prost imprimate.

Mai multe detalii

Intermec SR61 Bex

Cititorul wireless portabil robust near/far SR61 Bex este singurul citior de pe piata cu tehnologie de imaging near/far integrata, oferind clientilor flexibitatea inegalata de a citi mai multe simbologii omnidirectionale la distante de la 6 inch pana la peste 50 inch.

Mai multe detalii

Intermec SR61 TXR

Intermec SR61TXR este un cititor de codur de bare portabil care are integrat imaging zonal si tehnologie omnidirectionala care citeste simboluri de coduri de bare liniare, matriciale si compozite de la apropiere pana la peste 15m.Mai multe detalii

Intermec SR61 B

Cititorul wireless porbatil SR61B intalneste nevoile aplicatiilor grele in magazinaj, centre de distributie etc. Este proiectat sa reziste abuzurilor mediilor industriale si sa satisfaca cererilor utilizatorilor pentru rezistenta.Mai multe detalii

Intermec SR61 T

Cu multiple optiuni de scanare, incluzand laser liniar, zonal sau cu gama de actiune standard, cititoarele permit utilizatorilor sa le configureze pentru a necesitatile acestora - indiferent daca aceasta include citirea simbologiilor de coduri de bare sau decodarea acestora.


Mai multe detalii

Intermec SG 10T

SG 10T ofera afacerilor o modalitate facila, accesibila si fiabila de a captura acele beneficii in operatiile de zi cu zi. Citeste toate codurile de bare 1D comune cu usurinta. Nu este nevoie de configurare complicata sau accesorii pentru a completa solutia, astfel SG 10T reprezentand cea mai buna alegere pentru citirea codurilor 1D.

Mai multe detalii

Intermec SD61

Statia baza wireless SD61 ofera o conexiune sigura ( protocol ISCP ) intre multiple cititoare industriale Intermec, incluzand SF51 si SR61B si dispozitivul gazda, fara a fi necesara incarcarea unei aplicatii pe sistemul gazda, salvand timp si resurse.
Mai multe detalii

Intermec SF51

SF51 incorporeaza o forma unica, usoara, cu un mecanism magnetic de atasare si eliberare pentru a creste productivitatea. Design-ul unic ce asteapta sa fie patentat aduce "scanarea fara maini" la un nou nivel. Este proiectat sa fie purtat pe talie, incheietura sau piept prin sistemul ingenios de atasare si eliberare.

Mai multe detalii

BI 300

Cititorul de buzunar de coduri de bare cu Bluetooth, BI300 permite operatiuni user-friendly prin
butoanele scan si cancel, usor de folosit. Acest scanner de coduri de bare este compatibil cu smartphone-uri ruland Windows, Android si iOS.
Mai multe detalii

BI 500

BI 500 este un scanner mobil inteligent, energetic si robust ce aduce mobilitate la un cost eficient si optiuni de colectie de date de tip batch sau folosire in timp real pentru muncitorii pe teren. Prin Bluetooth, BI500 este compoatibil cu smartphone-uri ce ruleaza Windows, Android sau iOS.

Mai multe detalii

Motorola DS6707

Alimentare: 5 ±10VDC, 350 mA. Alte specificatiic: Imun la lumina naturala sau artificiala (indoor/outdoor), poate fi folosit cu succes in mediile exterioare. Capacitate decodare: UPC/EAN and with supplementals, Code 39, Code 39 Full ASCII Tri-optic Code 39, GS1DataBar .


Mai multe detalii

Motorola LS3408

Cititorul de coduri de bare Symbol / Motorola DS3408 foloseste tehnologia digitala pentru o citire precisa a codurilor de bare 1D, 2D si a diferitelor semne de marcare. Poate realiza si captura de imagine. Creste productivitatea si scade costurile, oferind un singur aparat capabil a citi toate codurile de bare standard industriale, cat si cele matriceale 2D high-density.

Mai multe detalii

Motorola DS6700

Acest scaner manual al marcii Symbol / Motorola maximizeaza productivitatea muncitorilor si a proceselor din prima linie in magazinele de retail, la posta, in farmacii si in linia de productie.Mai multe detalii

Motorola DS9808

Multumita scanerului Motorola DS9808 obtineti un nou nivel de productivitate la standul de control. Conceput pentru a oferi un nou nivel de functionalitate, versatilitate si performanta, DS9808 are design unicat, ce promite confort si usurinta in folosire.

Mai multe detalii

Motorola LS1203

Motorola LS1203 este un scaner bidirectional, 1D, ideal pentru micii retaileri precum: magazinele de cadouri, buticurile, magazinele cu articole sportive, florarii. Ofera functionalitate, caracteristiciile si siguranta necesare pentru desfasurarea activitatii.

Mai multe detalii

Motorola LS2208

Cititor construit pentru folosire continua in activitatile de zi cu zi. Este foarte durabil, avand o rezistenta la cadere de pana la 1.5 m, geamul rezistent la zgarieturi. Conectivitate multipla : RS232, USB, KBW (weyboard wedge).

Mai multe detalii

Motorola LS3008

Reduce la minim introducerea manuala a datelor, garanteaza faptul ca, clientii platesc pretul corect pentru produsul achizitionat si automatizeaza procesul de inventariere.Mai multe detalii

Motorola LS3578

Acest scaner robust, fara fir, poate scana prin Bluetooth, din orice pozitie, toate felurile de coduri de bare unidimensionale (1D). Permite operatorilor sa scaneze articole la diferite distante fara a fi necesar sa se deplaseze, evitand astfel oboseala si grabind finalizarea sarcinii.

Mai multe detalii

Motorola LS4208

Cu scanerul laser, manual, Motorola LS4208 throughput-ul este accelerat. Productivitatea creste datorita scanarii multiple, a tipului de scanare rasterizata inovativa multiliniara, a razei mari de actiune si tolerantei superioare la miscare.Mai multe detalii

Motorola LS4278

Cititorul de coduri de bare Motorola LS4278 cu Bluetooth, fara cablu, ofera tehnologie de ultima ora in domeniul scanarii codurilor de bare, pentru o scanare de calitate superioara in orice parte a intreprinderii. Scanarea rasterizata multiliniara elimina nevoia de a tinti cu precizie si ofera o citire corecta pe o raza de 15 m in jurul casieriei, permitand operatorului iasa din spatele casei de marcat pentru a scana articolele voluminoase si cele la care nu poate ajunge.

Mai multe detalii

Motorola P370

Scanerul robust, fara cablu, Motorola P370, colecteaza date oriunde in cadrul intreprinderii. Cu ajutorul tastaturii si al ecranului de afisare, operatorii pot cu usurinta scana si confirma date pe politele depozitului. Acest terminal ofera flexibilitate necesara pentru colectarea de date in timp real, cu ajutorul frecventei radio tehnologice (RF) point-to-point pentru o transmitere corecta a datelor chiar si fara cablu.
Mai multe detalii

Motorola P460

Scanerul cu cablu Motorola Phaser P460 face posibila vizualizarea datelor capturate in timpul scanarii. Face posibila colectarea de date prin inventariere (in serie) si POS (cablu, in timp real).Mai multe detalii

Motorola P470

Scanerul manual, fara cablu, Symbol / Motorola Phaser P470 este un aparat cu design ergonomic, ce realizeaza captura de date referitoare la punctul de lucru si inventar, pe care le transmite in timp real chiar si atunci cand operatorul rataceste prin magazin.

Mai multe detalii

Motorola P360

Cititorul de coduri de bare Motorola Phaser P360 are indicele de protectie IP54 care impiedica praful, temperatura si umezeala sa afecteze aparatul. Tastatura si ecranul permit operatorilor sa confirme imediat datele, reducand astfel timpul necesar executarii activitatilor.

Mai multe detalii

Motorola LS9203i

Cititorul de coduri de bare omnidirecțional Symbol LS9203i este ideal pentru micile operațiuni retail și pentru organizațiile instituționale care necesită introducere de date de încredere.
Mai multe detalii

Unitech 320

Resolution 0.1mm (4 mils) Code 39, PCS=90%, Rata de decodare : 200 scanari/sec. Printing contrast 30% or more, adancimea campului 0-250mm (Code 39, PCS=90%, 20 mils), marimea campului : 120mm.Mai multe detalii

Unitech MS337

Acest cititor prezinta o scanare omni-directionala, 2D, cu imagini de inalta rezolutie si un design special cu lentile wide-angle. Consumul de energie este redus.

Mai multe detalii

Unitech MS350

Cititor de inalta performanta compatibil cu Bluetooth, poate citi toate codurile comune 1D si 2D. Este ergonomic, compact si elegant si prezinta standardul de protectie IP42, avand o rezistenta la cadere de 1,5m pe beton. Cantareste mai putin de 200g ceea ce il face unul din cele mai usoare cititoare.

Mai multe detalii

Zebex Z-3051 HS

Z-3051HS/BT preia performanța superioară a familiei de dispozitive portabile de până la 500 de scanări pe secundă, garantează că va începe lucrul eficient pentru orice mediu retail sau de depozit

Mai multe detalii

Zebex Z-3052

Z-3052, un scaner de coduri de bare portabil pentru decodarea simbologiilor de coduri de bare 1D și 2D, acum vine cu o carcasă simplificată, ușor de ținut ca și un stand ajustabil la 60 de grade.Mai multe detalii

Zebex Z-3060

Z-3051HS/BT preia performanța superioară a familiei de dispozitive portabile de până la 500 de scanări pe secundă, garantează că va începe lucrul eficient pentru orice mediu retail sau de depozit
Mai multe detalii

Zebex Z-3100

Z-3100 este proiectat pentru operare la îndemână și fără efort, și este alimentat de tehnologia proprietară de decodare hardware Ultrascan pentru a decoda majoritatea codurilor de bare 1D, inclusiv GS1 DataBar.Mai multe detalii

Zebex Z-3101

Z-3101 are un buton de declanșare mare dar durabil pentru o atingere pentru operare mai ușoară chiar și sub utilizarea cea mai intensă. Cu decodor integrat, recunoaște și decodează toate codurile de bare 1D populare de pe piață, cu performanțe de scanare superioare.

Mai multe detalii

Zebex Z-3110

Z-3110 este un scanner CCD de contact simplu de utilizat care oferă performanțe de scanare rapide, fiabile și sensibile, produsul ideal de nivel de intrare pentru utilizatorii care-l folosesc prima dată.

Mai multe detalii

Zebex Z-3151 HS

Z-3151HS are performanțe de scanare puternice de până la 500 de scanări pe secundă, și garantează performanță la scanare rapidă și precisă.Mai multe detalii

Zebex Z-3152

Seria Z-30152 garantează citirea corectă și decodarea celor mai populare simboluri de coduri de bare 1D și 2D, îndeplinind toate aplicațiile cu performanță superioară.
Mai multe detalii

Zebex Z-3190

Z-3190 este un scaner CCD portabil avansat cu rezistență lumină de 100.000 și factor de formă robust, stil pistol, ideal pentru condiții de muncă dificile și operare dură. Decodarea cu viteză și precizie se face pentru a eficientiza afacerea dvs. și pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

Mai multe detalii

Zebex Z-3190BT

Z-3190BT este capabil să comunice cu alte dispozitive, cum ar fi laptop-uri și imprimante de coduri de bare, eliminând cablurile periculoase și furnizând libertatea de mers.

Mai multe detalii

Zebex Z-3191 BT

Cu factor de formă robust și performanță de scanare supremă, Z-3191BT este capabil de a lucra de la o distanță de până la 100m. Designul său tip pistol și butonul de declanșare mare permite utilizatorilor țintească cu ușurință; conturul ergonomic creează confort rezistând chiar și pentru o oră.

Mai multe detalii

Zebex Z-6010

Z-6010 este un scaner omnidirecțional iar cu o apăsare a unui buton se va transforma într-un cititor pe o singură line. Aceasta garantează decodare în timp real și oferă cea mai bună performanță de scanare, care este inversă cu dimensiunea sa.

Mai multe detalii

Zebex Z-6070

Dispunând de prima tehnologie dual-laser din lume, Z-6070 utilizează două diode laser efectiv dublând liniile de scanare, lărgind unghiurile de scanare.
Mai multe detalii

Zebex Z-6112

Seria de scanere imagine 2D portabile Z-6112 și-a extins aplicarea acolo unde spațiul disponibil este mai limitat. Este de asemenea un modul de scanare; există două găuri de montare care oferă beneficii în orice utilizare încorporată cu ușurință.

Mai multe detalii

g Datalogic Powerscan 7000

s Cititorul de coduri de bare PowerScan 7000 2D , este ideal pentru aplicatii comerciale si industriale, care au nevoie pentru a citi atat simboluri 1D cat si 2D in conditii dure de mediu.

s Mai multe detalii

Sisteme de apel fara fir

Terminale/PDA/TABLETE

Imprimante Etichete

Imprimante Portabile

Imprimante de Carduri

Puncte de Acces

Cititoare Coduri De Bare

Dispensere - Aplicatoare

Consumabile

CASIO

BlueBird

BlueGiga

ARGOX

MATICA

CARL VALENTIN

DATAMAX O'Neil

Start International

Oferte Exceptionale

Preturi Avantajoase

Produse Profesionale 


 

» Terminale Portabile

» Etichete Adezive si Non-Adezive

» Imprimante Etichete

» Cititor Cod De Bare

» Producator Etichete Autoadezive

» Solutii Coduri De Bare

» Solutii Etichetare si Scanare

» Solutii De Culegere Automata A Datelor

» Produse

» Solutii

» Magazin On-Line

» Contact

 

www.avocatvikyiordache.ro | www.trixibeautyimage.ro | www.auto-dad.ro | www.m-a.ro

imprimanta cod de bare | imprimante etichete | imprimanta portabila | imprimante termice | cititoare de coduri de bare | cititoare coduri de bare 2d | cititoare carduri | scanere cod de bare | cititoare carduri magnetice | cititoare mobile | terminale portabile | terminale mobile | etichete autoadezive | etichete carton | etichete pvc | etichete termice | etichete non adezive | etichete in rola | etichete autocolante | imprimante carduri | coduri de bare | scanner coduri de bare | program coduri de bare | cititor coduri de bare wireless | program etichete | printare etichete | etichete autocolante rola | aparate de etichetat | masina de etichetat | cititoare | terminal coduri de bare PDA | terminal coduri de bare PALM | cititoare coduri bare PDA | cititoare coduri bare PALM | PALM scaner coduri de bare | PDA scaner coduri de bare

Toate Drepturile Rezervate@2010 | Web Design By Pro Design Innovations | Optimizat pentru IE 7, IE 8, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera | 

cod de bare, coduri de bare, alocare cod de bare, imprimante coduri de bare, cititoare cod de bare, terminale portabile, scanere cod de bare, etichete, etichete autoadezive, autocolante, etichete cod de bare, textile, tag, riboane, producator etichete autoadezive, solutii coduri de bare, solutii etichetare si scanare, solutii de culegere automata a datelor